dimarts, 12 de febrer del 2013

JOEY RAMONE

L’emoció que puc sentir al posseir un objecte que va pertànyer a algú que em cau bé, és una emoció que em genera un vincle directe amb la persona. I això no és mitomania. O si?
 
M’assabento que la companyia RR Auction, entre els dies 14 i 21 portarà a terme la subhasta de 80 i pico d’objectes sortits de l’apartament de Joey Ramone. Seran donacions per la Joey Ramone Foundation For Lymphoma Research, destinades a la investigació d’aquest tipus de càncer que és el que es va endur al cantant l’any 2001. Entre altres coses hi ha samarretes, pantalons, algunes de les seves reconegudes ulleres rodonetes, manuscrits o un passaport.
 
 
 
 
Però atenció (aquí hi posaria un redobla de tambors), perquè també hi ha: la seva col·lecció d’àlbums. Discos dels Who, Dylan, Led Zeppelin o Human League que han sigut extrets i, en més o menys cura, posats en suspensió a sobre del plat abans de ser pessigats per l’agulla lectora, suposadament, per les seves mans. Van amb una carta signada pel germà verificant l’autenticitat del lot. És que, qui no corra, vola. 
 
Hi ha una adreça per veure la llista en detall, en la que m’he entretingut una estona: rrauction.com
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada