diumenge, 15 de juny del 2014

POW!

POW! + CIUDAD LINEAL

LUPITA – BARCELONA
 
DIVENDRES 13 – 06 – 2014
CONCERTS
 
A les 11 de la nit, en rigorós horari post Mundial, començaven a tocar el trio de Barcelona, Ciudad Lineal,que amb el seu repertori de manual techno no els hi va costar gens ni mica escalfar-nos ràpidament. També és veritat que a la petita – i meritòria – sala Lupita, no costa gaire agafar una elevada temperatura corporal. 
 
Una hora més tard, amb una sabata i una espardenya – sembla ser que van tenir pana amb la furgo a l’alçada de Saragossa – apareixien Pow! fent-nos oblidar d’un plis-plas les conseqüències del seu incident logístic. Una darrera l’altra, en un seguit de descàrregues decibèliques, van deixar clar que San Francisco continua sent niu de les sonoritats més arriscades brollant pels descosits influencies de les bandes de post-punk i new wave de dècades passades amb la que facturen unes brillants composicions. Tenen un primer disc editat aquest any per petició de John Dwyer, líder dels no menys enèrgics Thee Oh Sees i mestre de cerimònies de Castle Face Records que els va més o menys descobrir i amb qui, òbviament, han tret la gravació.
 
Un concert més que interessant que, de passada, com a celebració futbolística pel bon resultat d’Holanda, no va estar gens malament.
 
Byron Blum
 
Byron Blum ballant amb el públic
 
Melissa Blau, teclats i veu
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada