diumenge, 1 de juny del 2014

PRIMAVERA SOUND 2014


DINÀMIQUES DE MASSES

El concert de Julian Cope a l’hora de la migdiada, el de Dr.John, el de Slowdive – al final em vaig atrevir – i el de la prometedora Courtney Barnett, o la pluja refrescant de cada dia o comprovar la total desconnexió que finalment s’ha imposat i que hi ha entre el món de la música i els esdeveniments socials. Són alguns dels meus protagonistes i sensacions que me’n duc d’un festival, el de la marca Barcelona (és bona si la bossa sona), que s’ha acabat. A hores d’ara, queden encara alguns concerts de franc pels exemplars més diversos.
 
 
 
 
El meu resum és que ha sigut com va sent habitual en aquests darrers anys, la revetlla de sempre però ja en plena ressaca d’èxit. I quan dic èxit, em refereixo al que penso que és el més important per a l’organització, l’èxit del calaix. 
 
 
 
La gent s’ho passa bé i, de moment, tornarà. I ho farà mentre duri entre d’altres circumstàncies, la tendència a l’alça de mirar i ser vist, que als senyors feudals continuï interessant-los omplir els hotels i que els mitjans oficialistes si continuïn bolcant. La proba és que fins i tot la meva tieta, que només està per coses com La Riera, el que deixa anar el Tomàs Molina o en mossèn Cuní, sap que aquests dies Barcelona és la capital universal de la música. Encara que ho sigui només per uns dies.
 
 
Bo Ningen

 
Robert Hampson de Loop

 
Sadie Dupuis dels Speedy Ortiz

 
Dr.John 'Mac' Rebennack

 
Courtney Barnett
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada