dilluns, 23 d’octubre del 2017

BRUCSTOCK 2018

del 27 a 29 d’octubre
CAN SERRAT
EL BRUC – ANOIA
                      
DINÀMIQUES D’UNS POCS ESCOLLITS

El proper cap de setmana es produirà un dels esdeveniments més curiosos i interessants dels que passen al país. Quan deixes enrere Esparreguera i passes Collbató, en plena ascensió arribes al Bruc, famós, agradi o no, pel xavalet del timbal. Des del 1989 ho és també per la cada vegada més prolífica comunitat noruega. Els hi encanta el lloc – no m’estranya. Doncs just abans d’entrar al poble, a mà dreta hi ha un camí mig amagat que et porta cap a Can Serrat, un espai que de fa anys acull i organitza residencies per artistes becats d’arreu del món.

Com que no en tenen prou amb tot el sarau de personal amunt i avall carregats de pinzells i estris varis, des del 2012 que organitzen el Brucstock, tres dies d’activitats i música al peu de la muntanya de Montserrat on viure una temptativa per entendre alguna cosa.



En aquesta edició en l’apartat musical hi trobarem a Tokyo Twins, Dromedar, J£ru$alem de Noruega, Karpov not Kasparov, Kepler Nor Kopernicus i a Pœtrip de Romania, Truman Chance dels USA i els Eskorbutaires del Bruc, Ominira, Bollywood Igualada i Meandering Tear de l’escena local.

En l’artístic a Tove Elena Nicolaisen, Kaia Hugin, Ingrid Torvund i Krister Kanck de Noruega, Mattias Härenstam de Suecia, l’escocesa Rebecca Cusworth i els australians Dreamcatcher Collective.

Un lloc inspirat i per a perdre’s de debò.

 
imatge d'un dels espais de l’any passat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada