dilluns, 5 de març del 2018

LLARGA VIDA AL VINIL !

ESTIMULANTS

Valorada en casi 23.000 milions de dòlars, l’empresa sueca ha anunciat que està preparada i amb la documentació presentada a la Comissió de Valors per sortir a la borsa de Nova York. Creada el 2008, Spotify està funcionant en 61 països i compta amb 71 milions de subscriptors... de pago.



Aquesta és d’aquelles empreses que en els seus números de final d’any, sempre presenta pèrdues, però tot i així, els seus directius i un bon grapat d’inversors, es fan cada dia més rics.

Encara no es pot saber en quant es vendran les accions, això no serà fins el dia que surtin. El que si se sap son els candidats a veure créixer en uns quants zeros les seves comptes corrents. Gent com el mateix Daniel Ek, un dels fundadors de la firma, que només per posar un exemple, amb el seu 25%, prop de 47 milions d’accions, només que cotitzin a 20 dòlars, cosa del tot probable, les accions podrien valer al voltant d’uns 1.000 milions. Altres com ell son Tiger Global, un fons d’inversió, Tencent, gegant xinés d’internet o un fabricant també xinés de cotxes elèctrics, tot persones i companyies estretament vinculades a la creativitat artística i cultural. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada