dijous, 1 de març del 2018

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD


TARANTINO’S NEWS

RELACIONATS

Sobre el mega-comentat proper film de Quentin Tarantino, es van donant noticies en comptes gotes, per allò d’anar creant ganes. Tot i que en aquest cas, i amb tot el respecte per a ells, amb les noves, més aviat poso cara de pomes agres. Ja estàvem al corrent del nom DiCaprio, però ara Tarantino n’ha donat un altre de nom, el de Brad Pitt. També ha compartit el títol i una primera idea. 

Es dirà Once Upon a Time in Hollywood i serà, com explica el propi Tarantino ‘una història que té lloc a Los Angeles el 1969, en ple apogeu del Hollywood hippie. Els dos protes son Rick Dalton (DiCaprio) una antiga star de westerns televisius i el seu doble d’acció Cliff Booth (Pitt). Tots dos tenen problemes per triomfar en un Hollywood que ja no reconeixen. Però Rich té una veïna molt famosa... Sharon Tate.’

La incògnita continua sent qui farà d’ella – es continua debatent sobre si Jennifer Lawrence o Margot Robbie – però això serà en un altre episodi promo, per anar fent boca. Di Caprio ja va actuar amb Tarantino a Django Unchained (2012) i Pitt a Inglourious Basterds (2009). ‘He treballat en aquest guió al llarg de 5 anys i he viscut a Los Angeles la major part de la meva vida, inclòs el 1969, quan tenia 7 anys. Estic molt emocionat d’explicar aquesta historia d’una ciutat de Los Angeles i d’un Hollywood que ja no existeixen’ va dir Tarantino. L’estrena està prevista pel 9 d’agost de 2019, data en que es compliran 50 anys dels fets.

Les promocions poden agafar unes dimensions poc habituals. Encara que en aquest cas, és molt probable que s’ho valguin.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada