dilluns, 11 de febrer del 2019

“LA VACA” ENCARA NO SAP SI PODRÀ PASTAR


EMBOLICA QUE FA FORT

La reencarnació perilla. L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha presentat una proposta de resolució que denega els permisos per a la celebració del Doctor Music  aquest juliol, que es celebrarà els dies 11, 12, 13 i 14, en principi. La darrera paraula es veu que la té la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre i ara estan a l’espera de les al·legacions o... reformulacions del projecte. L’ACA diu que és zona inundable i per tant perillosa per a les persones que estiguin per allà en el moment d’uns possibles aiguats. Es veu que estan avisats des del novembre passat i encara i així insisteixen que volen presentar al·legacions i que per descomptat no contemplen ni ubicacions alternatives ni cap cancel·lació. Per la seva banda els ecologistes tampoc els hi agrada la festa, diuen que en aquella època les especies allà estan en període reproductiu i que el soroll i la gent passejant els tallaria el rotllo.


Des del festival van dir en el seu moment que ‘allà si hi hagués una inundació, que és molt difícil, seria una inundació lenta, d'aquelles que va pujant el nivell freàtic molt, molt poc a poc, i que podrien passar un dia, dos dies, tres dies perquè l'aigua suposés un perill. No pot haver una tromba d'aigua allà.’ Tampoc ajuden gaire.

Qui tenen totalment al seu favor son els pagesos del voltant que veuen que al final els hi poden aigualir la festa. I qui diu la festa, diu el negoci.

Quina és la veritat i quin son els interessos reals de tot això? Com no truquem a la Maruja Zorrilla i ens tiri les cartes...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada