diumenge, 5 d’abril del 2020

A BELLUGAR-SE: AMB EVA NASARRE

MOLT VINTAGE

Qui ens ho hauria dit? Aquests dies, quina de nosaltres no ha fet saltirons per casa per mantenir-se en forma? Ho reconec, jo no. És una altra de les coses que per principis no faig

Ara que està de moda recuperar pel·lícules, series, concerts, tot com desesperades, en una gran iniciativa, l’ente público oficial de les Espanyes, ha tingut la genial idea per posar el seu granet de sorra al nostra manteniment físic – el mental li importa una merda – de recuperar Puesta a Punto, el mític programa de la catalana Eva Nasarre. 


A imatge del que feia Jane Fonda a la televisió nord-americana, el seu estil càndid a l’hora de presentar-lo amb la música italo-dance que utilitzava a l’hora de bellugar-se, la va enfilar a ser el segon programa de producció pròpia més vist. Es va començar a emetre l’octubre de 1983 i va triomfar al llarg de tres anys. Tot molt vuitantes.

Particularment, a l’ente, li agrairia més que recuperés programes com La Clave del Balbín o Popgrama del Carlos Tena, per dir-ne només dos. Però això ja és impossible.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada