divendres, 10 d’abril del 2020

THE FLATMATES, A ESPATLLES DELS NATZARENTS

NOVETAT DISCOGRÀFICA

Escoltar aquest disc pot produir commoció. L’exaltació és producte d’un estat de goig i com que estem en Setmana Santa, resulta molt apropiat

The Flatmates, la més que mítica banda de Bristol, una de les que van inaugurar la cursa del C86, per fí treuen el seu primer àlbum... 34 anys després de començar la guerra! És via HHBTM Records (EE.UU.) i Subway Organization (Europa).

Martin Whitehead s’acompanya de la cantant Lisa Bouvier per fer uns tirabuixons que ni la meva iaia. La banda es completa amb Mattias Lidehäll (baix), Brian Price (bateria) i Rocket (teclats i casa seva, que hi te un estudi i és on es va enregistrar el disc). Les col·laboracions, ben trobades és poc, Wendy Pickles (The Popguns), Katie Gatt (Personal Best), Geoff Gorton (The Charlie Tipper Experiment), Thomas Aherne (The Proctors) i Harry Furniss.


La química produïda ha culminat en una col·lecció de tretze temes que ens subministren totes les vitamines que necessitem per passar sense processons miracoloses. O sigui que deixa’t de collonades de l’herbolari i apuja el volum. Amb la commoció no t’en adonaràs de que estem ben fotuts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada