dissabte, 20 de juny del 2020

BOB DYLAN, BRINDO PER ELL, TOT EL DEMÉS, INNECESARI

NOU REGISTRE

Després de gairebé vuit anys, ahir divendres, Bob Dylan va treure oficialment el seu trenta-novè àlbum, Rough And Rowdy Ways

Un treball sense pretensions o floritures innecessàries, amb tot a lloc. Potser son els anys. O potser no. No entraré a fer cap comentari de si el disc és això o allò altre. A aquestes alçades de la pel·lícula seria com opinar sobre el què ha passat els darrers tres mesos. També innecessari.


I com que he dit, per innecessari, que no faria cap comentari del disc, en faré un de frívol que poc hi té a veure. Als seus 79 meravellosos anys, a més de treure discos, pintar i fer escultures, te energia per obrir el Heaven’s Door Distillery and Center For The Art a Nashville, un espai en una antiga església que estarà dedicat, a més de vendre el seu whisky, a programar concerts, exposicions i que albergarà una biblioteca i un restaurant. La inauguració, encara que estava prevista per aquesta tardor, s’endarrereix fins a l’any que ve. Ja se sap, les obres. Déu el guardi molts anys... i salut!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada