dimarts, 7 de setembre del 2021

50th ANNIVERSARY OF JOHN’S “IMAGINE” SONG

ANIVERSARI

El 9 de setembre de 1971 es va llançar l’àlbum Imagine de John Lennon. Hi ha molts pocs discos, i en especial el seu tema estrella, que hagin tingut tant impacte al llarg del seu ja mig segle de vida.


Per celebrar les noces d’or, hi ha diferents esdeveniments programats, a banda dels que cadascuna vulgui realitzar a casa seva. L’acte principal està organitzat des del Yoko & Sean Ono Lennon, The Estate Of John Lennon i Universal Music Group, i serà una festa que en diuen global, a més del llançament d’una nova reedició del disc i de la pel·lícula estrenada el mateix any. Yoko Ono explica ‘La cançó Imagine simbolitza el que crèiem junts en aquell moment. John i jo ens vam conèixer, ell era d’Occident i jo d’Orient, i seguim junts’. Especifica que tot es torna un de sol, per viure junts i amb harmonia. Son com instruccions per les persones sobre com passar l’eternitat.

A les 11:30 am PDT / 2: 30 pm EDT / 7: 30 pm BST del 9 de setembre, tothom que vulgui seguir-ho esta convidat a veure junts la pel·lícula, sigui en línia o en persona als llocs participants. També estarà disponible per llogar o comprar a través d’Apple TV, iTunes i Amazon Prime. El disc, The Ultimate Mixes & Out-take, serà llançat també el divendres, via Capitol / UMC, un doble LP en vinil blanc, remesclat de nou per Paul Hicks i supervisat per Yoko Ono. Per a més info relativa a la pel·lícula al web, Tim’s Twitter Listening Party.

Aquests son els temes del doble àlbum:

Cara A

1. Imagine

2. Crippled Inside

3. Jealous Guy

4. It’s So Hard

5. I Don’t Wanna Be A Soldier Mama I Don’t Wanna Die

 

Cara B

6. Gimme Some Truth

7. Oh My Love

8. How Do You Sleep?

9. How?

10. Oh Yoko!

 

Cara C

11. Imagine (Original Demo Recorded at Ascot)

12. Imagine (Take 1)

13. Crippled Inside (Take 3)

14. Crippled Inside (Take 6 alternate guitar solo)

15. Jealous Guy (Take 9)

16. It’s So Hard (Take 6)

 

Cara D

17. I Don’t Wanna Be A Soldier Mama I Don’t Wanna Die (Take 25)

18. Gimme Some Truth (Take 4)

19. Oh My Love (Take 6)

20. How Do You Sleep? (Takes 1 & 2)

21. Oh Yoko! (From Bed Peace Footage – Sheraton Hotel, Bahamas 1969)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada