dimecres, 15 de setembre del 2021

SCREAMADELICA FA LA TRENTENA

ANIVERSARI

Per dir-ne tres: Loveless de My Bloody Valentine, Nevermind de Nirvana o Leisure de Blur. L’any 1991 hi va haver una collita espectacular d’àlbums que van estipular un abans i un després. Com també Sreamadelica dels Primal Scream.

Fa 30 anyets, les coses eren molt, però que molt diferents a com son ara. L’olla bullia a tutto gas perquè el foc estava encès i no venia ningú a dir-te ni com l’havies d’encendre, ni quan apagar-lo. No cal amoïnar-se. 

foto de quan Gillespie anava sense “americana”

La banda escocesa per commemorar l’aniversari, farà algunes coses. Des de treure aquest divendres 17 de setembre, el corresponent ‘box set’ super-de-luxe i super-car, amb tots els singles en 12”, fins a un doble picture-disc amb Demodelica, un disc de material inèdit que arribarà el 15 d’octubre. Les edicions porten noves notes del conegut periodista Jon Savage. 

portada del NME de 1991 

També han donat algunes dates de cara a l’any que ve, on interpretaran sencer el mític doble àlbum editat per Creation Records. La banda el tocarà, de moment, en el Queen's Park de Glasgow, el Castlefield Bowl de Manchester i l’Alexandra Palace Park de Londres per les que tinguin la pasta i no els importi desplaçar-se ni que et fiquin el pal entre altres coses. Al final, tot son maneres. 

 





#PrimalScream #Screamadelica #30Anys #Aniversari #Concerts #NovetatDiscogràfica #Reedició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada