dimarts, 14 de setembre del 2021

NALA SINEPHRO, ENS APORTA UNS MOMENTS DE CALMA

NOU REGISTRE

Ens va preparar amb Live at Real World Studios With Edward Wakili-Hick & Dwayne Kilvington, el 12” que va treure un mes abans d’aquest debut oficial.

L’espectacular Space 1.8, que li ha editat Warp Records, el prestigiós segell dedicat a l’electrònica i experimental des de fa més de 25 anys, no fa més que confirmar el que estava a la vista. La incorporació d’una gran estratega musical al món del jazz còsmic. Amb base a la capital britànica, la músic i compositora belga-caribenya, Nala Sinephro, ens fa entrega d’un treball conceptual, basat en la capacitat que te el so per moure la matèria.

Sinephro, ha tocat l’arpa de pedal, la guitarra i el sintetitzador modular, ha produït, gravat, mesclat i dissenyat l’àlbum. L’han acompanyat grans noms de l’escena de la ciutat: James Mollison, Shirley Tetteh, Nubya García, Eddie Hick, Dwayne Kilvington, Jake Long, Lyle Barton, Rudi Creswick, Twm Dylan i Wayne Francis, enregistrant en una sola toma, entre àpats compartits i converses, però sempre tenint en compte les posicions dels planetes. També utilitzaven estímuls com els colors i l’olfacte, per obtenir en cada ocasió creativa, el seu entorn més inductor. Son vuit composicions numerades, des d’Space 1, fins a Space 8, on cadascuna d’elles està associada a aquestes premisses sensorials. Per exemple, Space 1, va identificada amb ‘els colors grocs i taronges, molt lligats al despertar i al caràcter sagrat d’un ritual matinal’ segons explica Sinephro. Els batecs abstractes de saxo i percussió d’Space 6, ens abandonen a la suite final de la numero 8, vellut groc i noves albades, amb disset minuts de desconnexió planetària. 

Live at Real World Studios With Edward Wakili-Hick & Dwayne Kilvington

Space 1.8


#NalaSinephro #Space1.8 #LiveatRealWorldStudiosWithEdwardWakili-Hick&DwayneKilvington #NovetatDiscogràfica #WarpRecords

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada