dimarts, 28 de setembre del 2021

COURTNEY LOVE DE CELEBRACIÓ

PRETTY ON THE INSIDE CHARITY ART EXIBITION

ANIVERSARI

El 1991 hi havia d’haver alguna confluència o alineament de planetes o d’alguna cosa semblant, perquè no només es van editar molts dels clàssics que totes coneixem, Nevermind, Bandwagonesque, etc. sinó perquè també es va editar el brutal Pretty On The Inside de Hole.


L’àlbum es va llançar el 17 de setembre de 1991 i està produït per Kim Gordon i Don Fleming (Gumball). Per commemorar els seus 30 anys recent fets, a Londres s’ha preparat un discret acte, benèfic, per aquest proper cap de setmana, 2 i 3 d’octubre. Acollirà una exhibició d’art, curada per Courtney Love i Kim Gordon, tatuatges i música en viu, pensat per ‘capturar l’energia crua de l’àlbum a través de mitjans audiovisuals amb un grup eclèctic d’artistes de diferents disciplines i orígens’ com Emma Ruth Rundle, Bella Kidman-Cruise, Holly Amber, Mercedes Helnwein, Daisy Parris o Sade English i sets acústics per part de Laura-Mary Carter (Blood Red Shoes) i bandes angleses com Hands Off Gretel i el quintet Los Bitchos.


Love, comenta: ‘Estava furiosa per tocar i no anava a esperar ni un segon més, així que ho faria com estava, amb tota la meva gloriosa imperfecció, jove, esparracada. Això és el que es pot escoltar, emancipació total i res a perdre’.

A la seva vegada, Nicola Mary Wyatt, de Parliament Tattoo, explica: ‘El tatuatge s’ha associat durant molt de temps amb la rebel·lió i va atraure a molts d’aquells que rebutjaven les normes de la societat, pel que participar en aquest acte és un honor. Courtney Love va inspirar a moltes a viure amb autenticitat’. Com és habitual, el tatuatge també ha estat absorbit per la mateixa societat contra la que es volia actuar. Ja no fa cap mena de por i si alguna cosa representa és l’alienació humana. C’est la vie.


#PrettyOnTheInside #CourtneyLove #Hole #30Anniversary #ParliamentTattoo #ArtExibition

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada