dijous, 16 de setembre del 2021

DUMMY, RECULLEN LA FÓRMULA MAGISTRAL

A LA VISTA

Uf! Aquest és un dels àlbums de debut que esperem amb candeletes. Després del llançament l’any passat de dos enlluernadors EP’s, aquest 22 d’octubre arribarà Mandatory Enjoyment via Trouble In Mind Records.

És un vinil amb dotze temes del seu particular psych-pop, d’ascendència Stereolab-iana. El grup de Los Angeles Dummy, ha aconseguit el que molts porten anys intentant. La confluència dels estils correctes per així poder arribar al paradigma que va alimentar a bandes com Stereolab o Vanishing Twin

Després de Daffodils, ara comparteixen un nou tema, Final Weapon, una cançó de ritme trepidant de la que Emma Maatman comenta que ‘pot semblar alegre, però la lletra és seriosa, te un nivell superficial, tot és brillant i divertit, però aviat les coses passen frenèticament davant teu i passen a ser imatges més pertorbadores’. Vinculats també a formes drone-pop, ens apressen amb elles a examinar ‘la càrrega de la vida moderna, el consumisme, el col·lapse ambiental, l’alienació i altres ansietats aparegudes de viure un moment absurd de la història’. Una fórmula magistral de ritmes hipnòtics i suggestius, sense necessitat de recepta.



#Dummy #MandatoryEnjoyment #TroubleInMindRecords #NovetatDiscogràfica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada