dilluns, 6 de setembre del 2021

DEAN WAREHAM, ALLÀ ON HO HAVIA DEIXAT

A LA VISTA

Sembla que fins que Dean Wareham no es va posar amb el nou àlbum, el tema compositiu el tenia una mica abandonat. El que sí és veritat, que malgrat sigui això cert o no, ha seguit funcionant:

Amb una banda sonora, dos llançaments amb Luna (un d’ells de versions), singles i Ep’s en digital, un Quarantine Tapes mentre érem tancades, així com actuacions de diverses índoles, incloent les transmissions des de casa seva a Los Angeles acompanyat de la seva esposa Britta Phillips.

Ara però, ha anunciat el llançament d’un nou disc en solitari. Es diu I Have Nothing To Say To The Mayor Of LA, que sortirà el 15 d’octubre via Double Feature Records. Ha avançat el tema The Past Is Our Plaything on canta ‘... the past is our plaything, she cannottalk back – we’re making it up as we go – the dandy is fashiones to crash and to burn – as blue turns to grey.’ Afortunadament, la veu i les tonades de Wareham, continuen amb la seva seductora forma. S’hi pot intuir un cert malestar, irònic o no, però també una certa sensació d’aprenentatge. El vídeo l’ha dirigit Alexandra Cabral, artista i col·laboradora d’Ian Svenonius, en un preciós i adequat blanc i negre, amb gat negre inclòs. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada