diumenge, 5 de setembre del 2021

EL DOCUMENTAL "THE VELVET UNDERGROUND", MÉS A PROP

DOCUMENTAL

No fa ni una setmana que han posat en marxa el tràiler del documental The Velvet Underground, dirigit per Todd Haynes, que va ser estrenat el passat 7 de juliol al Festival de Cannes.


Haynes és el cineasta al darrera d’altres films d’interès especial. Des de l’experimental d’animació Superstar: The Karen Carpenter Story de 1987, castigat per la família Carpenter amb esforços per evitar la distribució i exhibició – cosa que no ha fet més que augmentar el seu èxit – fins el biopic de Bob Dylan, I’M Not There de 2007, per dir els que més ens agraden per aquí a la redacció.

The Velvet Underground, aprofundeix en la comunió que hi va haver entre la banda i l’art i el cinema a mitjans de la gloriosa dècada dels seixanta. Hi ha molt material nou i entrevistes amb els dos que queden, John Cale i Maureen ‘Moe’ Tucker.

Brian Eno, mig en broma, diu que la banda, en aquell moment no va vendre gaires discos, però tothom que en va comprar un, van fundar una banda. No es pot resumir millor la seva influència. El documental, està programat que sigui llançat el 15 d’octubre per Apple TV+

Todd Haynes a la 74èna edició del Festival de Cine de Cannes, el 8 de juliol passat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada