dijous, 2 de setembre del 2021

GROUPER, MINIMALISME MINIMAL

A LA VISTA

A aquestes alçades, Liz Harris ja te el lloc més que guanyat. Apart de la tasca de productora i col·laboracions diverses, va editant àlbums de contingut ultra-profunds. Com si fos tan fàcil.

Després del seu darrer treball com a Grouper del 2018, el vaporós Grid Of Points, es va posar amb el celestial After Its Own Death / Walking In A Spiral Towads The House, que va treure com a Nivhek, fent un pas més cap a les músiques de l’altre costat. Ara ha anunciat per la tercera setmana d’octubre la sortida, via el mític segell Kranky, d’un nou disc com a Grouper.

Es dirà Shade i aquest Unclean Mind és el primer tema alliberat. L’àlbum s’ha anat coent al llarg dels últims quinze anys. D’aquesta manera, ha estat enregistrat en diferents llocs. Des de en un stage a Mount Tamalpais, a Califòrnia, passant per Portland, Oregon fins al barri d’Astoria, a Queens, NY. Serà el que fa dotze i explica que ‘va sobre el que representa la costa, tant literal com poèticament, i el respir que en podem treure d’ella. Una exploració, de com la ubicació pot influir en una persona i com coses esotèriques com la memòria o les experiències, formategen les nostres pròpies psico-geografies’. Esteu totes avisades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada