dissabte, 18 de maig del 2013

LUCIUS WORKS HERE

Després de massa temps sense fer-ho, m’apropo a Wah Wah per comprar algun disc interessant dels milers de discos interessants que tenen. Quan hi vaig, no és per trobar res concret, tot és bon material i no se per on començar a mirar, igual que em passava a l’entrar a la desapareguda Intoxica!
 
Shakira Benavides, part imprescindible del negoci, el desembre passat va treure un segon treball amb Lucius Works Here, aquesta vegada reforçat amb la veu de Luw, una noia anglesa instal·lada a la ciutat amb qui va contactar al posar un anunci sol·licitant la incorporació d’una cantant. El resultat és tan interessant, com els interessants discos que tenen a la botiga, un delicat entramat de sons que conformen el particular univers d’aquesta noia de tarannà poc habitual.
 
Juntament amb en Jordi, mantenen la botiga de vinils oberta des de fa 20 anys, quan al format el donaven per mort, editen discos rars amb els que amb prou feines deuen recuperar les despeses i a sobre ella té temps per fer coses com Lucius Works Here
 
Chapeau!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada