divendres, 6 de setembre del 2013

ALGUNS TRASPASSOS RECENTS

Em fixo que durant el mes passat, en el moment de concretar alguna cosa, sempre s’afegeix la coletilla del ‘atenció que l’agost no compte per a res’. Però per morir-se sí. Amb un cert retard, aquestes son algunes de les persones que han passat a l’altre banda al llarg d’aquest mes ‘complicat’.
 

Tim Wright, baixista de Pere Ubu i DNA, nascut el 1952 va traspassar el 4 d’agost. L’endemà el pianista George Duke, music prolífic, entre altres havia treballat amb Frank Zappa, Gladys Knight, Miles Davis o Don Ellis.
 
Tim Wright a la dreta de la foto amb els companys de DNA, Arto Lindsay i Ikue Mori (centre). Fotografia de Laura Levine
 
George Duke
 

El 7 ho feia Ken Levy, membre dels famosos Phantoms britànics. El 8 el mític productor de Sun Records Jack Clement. El 9, el cantant anglès de folk Louis Killen, qui a part de treballar amb Pete Seeger i muntar un dels primers clubs de folk d’Anglaterra, un any abans de morir es va voler convertir en Louisa Jo Killen.
 
Louis Killen és Louisa Jo Killen
 

Sid Bernstein, el responsable de la famosa “invasió britànica” dels seixanta a nord-amèrica, moria el dia 12. La sorpresa la donava Jon Brookes, bateria dels Charlatans de Tim Burgess que, amb 44 anys, el dia 13 ens deixava per culpa d’un càncer. El guitarra de Blue Öyster Cult, Allen Lanier, moria el 14 per una malaltia respiratòria. I tanco amb Joe Kelley, també guitarra, aquest de la banda britànica Shadows of Knight, que ho va fer el darrer dia del mes ‘complicat’. Nem fent.
 
 
Jon Brookes amb el cap a sobre de Tim Burgess
 
Allen Lanier
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada