dimecres, 20 de novembre del 2013

ARTS-SÒNICA 2013 – 2014 / MÚSIQUES VISUALS

He d’estar oberta. Reconec que aquest tipus de música me la miro de reüll – com seria l’expressió?: l’escolto de costat? – estic massa avesada a les maneres de fer més tradicionals i això comporta la meva recança. També he de dir que hi ha moltes maneres d’aplicar aquesta manera de produir música, a vegades gairebé ni me n’adono de que algun dels sorollets que estic sentint està produït a partir d’un teclat i no precisament d’un piano. Altres vegades, com n’és el cas, ho és des d’un punt de vista experimental. I és aquí on m’hi enganxo encuriosida.  
 
A partir de divendres, comença la tercera edició d’aquest interessant cicle de concerts que ‘en tots els casos son de música avançada, arriscada i radicalment nova’ com molt acertadament descriuen des de l’organització. La d’enguany, vol apostar per un qüestionar-se sincerament la relació entre la música i la imatge que l’acompanya, que masses vegades, certament, està lligada  de manera molt barroera i amb poca atenció.
 
Inauguren amb Wata Tremulo, una proposta de RománRamón ocupant el claustre de l’ASM, un dels espais d’art més interessants de la ciutat.
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada