dijous, 21 de novembre del 2013

ROBERT FOSTER

ROBERT FOSTER + PETER LOVEDAY

HELIOGÀBAL – BARCELONA

20 – 11 – 2013

En l’habitual olla a pressió en què es converteix la saleta al cap de 10 minuts, una nova mostra de la sensibilitat pop de Peter Loveday, va servir d’introducció a la fascinant sessió que ens esperava. Acompanyat com gairebé sempre de la neozelandesa Sarah Davison i la canadenca Naomi Wedman, va tocar material del seu nou treball, Roadside Ballads que presentarà oficialment el dijous que ve al Harlem Jazz.
 
L’ex-Go-Betweens sembla que està passant uns dies a la ciutat amb la família, i doncs,... perquè no tocar en alguna sala de la ciutat? Es va desfer en elogis cap a Barcelona i se li agraeix en forma d’entrades exhaurides pels dos concerts previstos, el d’ahir i el d’avui. Darlinghurst Nights, Here Comes a City, Surfing Magazines, Sprin Rain, corejada per tots els presents com si estiguéssim en un pub de Sydney, mostraven un recital que ja era totalment rodó. En plena comunió i abans d’acabar i dels bisos, va sortir a escena Karin Bäumler, la seva dona, que el va acompanyar al violí i la veu en el tram final, incloent tema nou.
 
Pocs músics disposen d’un carisma tan càlid i extraordinari com per transformar màgicament una estona, en alguna cosa especialment perfecte.
 
 
Robert Foster
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada