dimarts, 17 de desembre del 2013

NEKO CASE + JOANA SERRAT

CONCERT

SALA APOLO – BARCELONA

15 – 12 – 2013

En 20 anys d’activitat, diumenge al vespre actuava per segona vegada a la ciutat. Les dues aquest 2013 i com es sol dir, val més tard que mai. Sortia de la sala tan satisfeta com per pensar que eren els 28 euros més ben gastats d’aquest any en un concert. L’anterior visita va ser obrint a l’escenari gran del Primavera i tot i la repetició – suposadament per contracte tipus ‘has de fer dues actuacions pel preu d’una’ – era evident l’obligada assistència, doncs poder-la veure i sentir en una sala com la de l’Apolo, és – per aquestes contrades – d’un luxe babilònic. Desgraciats, però agraïts.
 
Tot i la recent edició de nou àlbum, la seva actuació, tal i com estava prevista, va ser variada. D’aquest van sonar peces com City Swans o Night Stills Come, que ja va tocar al festival i d’altres dels seus darrers treballs editats la passada dècada, com la vibrant This Tornado Loves You o That Teenage Feeling. Flanquejada per la seva inseparable Kelly Hogan i quatre músics més, formen amb ella una conjunció estel·lar digna de la millor de les constel·lacions i no ho dic per dir, la comunicació i harmonia existents entre ells, denota la sensibilitat i caràcter necessaris per ser-ho.
 
Va obrir-li pas el nou fitxatge del segell del Primavera, Joana Serrat, fent-nos adonar de la importància de disposar d’una certa originalitat. A vegades no n’hi ha prou en fer-ho bé.
 
Neko Case i Jon Rauhouse

Neko Case

 
 
Joana Serrat
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada