dilluns, 1 de setembre del 2014

ALGUNS TRAPASSOS RECENTS

VIDES QUOTIDIANES
 
Res canvia i això encara menys.
 
El dia 5 d’agost Marilyn Burns, la protagonista de The Texas Chain Saw Massacre, traspassava amb 65 anys. El 16 ho feia Billy Rath, qui va ser baixista dels Heartbreakers de Johnny Thunders, etapa ‘LAMF’. 
 
Marilyn Burns
 
Billy Rath

 
L’endemà, Ralph Morman, vocalista de The Outcasts, per continuar en bandes de menor influència com els Bux o la de Joe Perry. La dissenyadora gràfica Deborah Elaine Sussman, que influenciada pels corrents pop, el dia 19 ens va deixar un magnífic llegat. El dia següent, la policia de Portland troba a Derek Rieth, del grup d’easy listening Pink Martini, a casa seva amb un tret al cap. 
 
Deborah Elaine Sussman
 
Derek Rieth
 
 
El dia 21 qui traspassava era la folk singer Jean Redpath, nascuda a Edimburg però que va ser instal·lada al Greenwich Village on va triomfar al costat de Bob Dylan o Pete Seeger. El reconegut músic jamaicà Uziah ‘Sticky’ Thompson, el dia 25. L’endemà, als 42 anys, Jason Curley, baixista dels remarcables australians Tumbleweed que en el seu anecdotàri poden presumir, si volen, d’haver obert per Nirvana en la seva primera gira pel continent de les nostres antípodes.
 
Uziah ‘Sticky’ Thompson
 
 
Tim Williams dels Suicidal Tendencies, també el dia 26. El mataroní Pere Pubill i Calaf, en Peret, el 27. Glenn Cornick, membre de Jethro Tull, al baix del 1967 al 1970, abans de crear Wild Turkey, ho feia el 29. Per tancar, Pertegaz, nascut a Terol però mort a Barcelona aquest dia 30. El 1969, Salomé enlluernava Europa amb un vestit de 14 quilos de pes en serrells de porcellana, disseny de Pertegaz, i guanyava.
 
Glenn Cornick
 
Manuel Pertegaz 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada