dijous, 4 de setembre del 2014

ST. JOHN GREEN – ST. JOHN GREEN / 1968 (FLICK DISC)

DISCOS
 
Aquesta és una autentica peça d’obligada escolta. Són una de les bandes que van ajudar a crear el que se’n va dir Canyon Groups i hi ha pocs discos que exposin d’una manera tan clara el que representava la psicodèlia a finals dels seixanta. Lletres i notes musicals configuren l’embalum perfecte per entrar-hi i no sortir-ne. A criteri de cadascú. 
 
En algun moment van viatjar agafats de la mà de Kim Fowley – part de la producció i tres dels temes son d’ell – un, la sensual Canyon Women i d’altres com la pessigada de Devil And The Sea, per a què no et relaxis massa o Messages From The Dead que tanca la primera cara on la veu d’Ed Bissot, torturada, s’apropa perillosament als seductors crepuscles. A la segona trobem St.John Green, amb una guitarra i teclats empaitats pel baix que et fa imaginar els estats suosos que es viurien a les sales de Los Angeles, Sunset inclòs, per on tocaven habitualment o Spirit Of Now, una excitant cançó amb la que vibra tot allò que abasti el volum de so. 
 
 
 
Eren Ed Bissot – veu i baix – Vic Sabino – harmònica i veu – Bill Kirkland – guitarra – Mike Baxter – òrgan i veu –  i Shel Scott – bateria – aquests tres darrers menors d’edat en el moment d’enregistrar el disc. 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada