dijous, 2 de novembre del 2017

CØNJUNTØ VACÍØ #5

dissabte 4 de novembre
LA CAPSA – EL PRAT DE LLOBREGAT – BARCELONA

DINÀMIQUES DE MASSES 


La que no visqui al Prat de Llobregat,  aquest dissabte té una bona excusa per descobrir-lo. Hi ha llocs que si no és així, es fa difícil fer-ho. Allà, tenen la gran sort de tenir un espai, equipament o digues-li hac, com La Capsa i de tant en tant, algú convoca, com els del MiniFestival o en aquest cas, els repetidors del Cønjuntø Vacíø i el seu festival d’electrònica.

Com a cap de cartell hi han posat el synth-pop del nord-americà John Maus, amb un esperat retorn a escena presentant nou disc, Screen Memories (Ribbon Music) acabat de sortir. El disc va ser creat a Funny Farm, el racó de món que s’ha muntat el músic per desenvolupar els seus treballs directament relacionats amb la música dels 80.



La resta del cartell el componen l’escocès Drew McDowall, destacat referent de l’escena electrònica més experimental tan o més interessant que Maus, amb el seus treballs d’experimentació iniciats amb The Poems a finals dels setanta, passant per Psychic TV i més tard amb Coil i actualment instal·lat a Nova York que ens porta Unnatural Channel, el seu darrer disc editat; Puce Mary, també amb disc a sota el braç, The Spiral (Posh Isolation), una cascada de sons amassats per obtenir dinàmiques i simbòliques composicions; els barcelonins Wind Atlas, que presenten Ostranenie, un treball compost especialment per aquesta cinquena edició del festival; des de Brooklyn, Ciarra Black, amb unes actuacions que son una mescla de ritmes convulsos i que l’han portat a ser persona reclamada de l’any en els clubs de mig Nova York, ella ens farà escoltar el seu primer disc, Pendulum (No-Tech); Fata Morgana, que ens promet novetats, nova imatge per a sons que ens convidaran a moure’ns sense ser vistos i Nigra Sum, dark ambient d’inspiració divina, d’arrel sagrada i monàstica, ritual noise a ritme de missa. Qui diu que la nit al Prat és avorrida?


Drew McDowall

Puce Mary

Wind Atlas

Ciarra Black



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada