dimarts, 14 d’agost del 2018

ICE CREAM BOOKS


ART – DISSENY – INSTAL·LACIONS

Normalment, l’estiu es sol associar a llegir llibres – no entraré en detalls – i encara més a menjar gelats. I aquí tenim la suma d’ambdues coses per a les que mai ens sentim satisfetes amb res.





Obra del dissenyador Ben Denzer, aquest novaiorquès ha editat una col·lecció de fotografies – penjades a Instagram – on ha triat llibres amb una portada que li anava bé i li plantificava estratègicament gelats o qualsevol altre postre relacionat, imatge que capturava amb la seva càmera. La idea li va venir com una parodia a partir de les fotografies que envien els editors, lligat amb la fascinació que Denzer li té al llibre com a objecte.




Sobre això, i a partir del propòsit que les imatges tinguin una connexió visual entre el llibre i el gelat, diu que amb les imatges pretén ‘canviar la percepció que se’n té respecta a que els llibres son objecte i contingut al mateix temps, encara que per a la majoria dels compradors, evidentment el contingut el supera respecta del concepte objecte físic’.

Hi ha gent que en llegeixen i en mengen tot l’any, de llibres i de gelats. Com deia Brecht, ‘aquests son els imprescindibles’.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada