divendres, 10 d’agost del 2018

RE – VOLUCIÓ


INDEFINIT

Les “coses” que l’ ”acaparador” reté, tanmateix, podrien arribar a explicar una historia capaç de refutar o desafiar d’alguna manera la seva visió dels esdeveniments. La seva col·lecció de discos, revistes o diaris podria revelar algun indici relatiu a cert moviment social, moda, tendència o sensibilitat que suposi un repte al seu estúpid control total de tota la consciencia. Una pista sobre un possible sortida. Una senyal de que la vida en realitat no depèn d’una connexió d’alta velocitat a Internet.

No hi ha ni un sol dormitori en una residencia d’estudiants ni cap casa d’una persona jove que estigui lliure del minimalisme conservador dels productes Ikea en els que col·locar el iPod, iPad, iPhone, etcètera. “iKea” fabrica articles que paradoxalment s’ajusten a la doctrina “anti-coses” del iMon: mobiliari i utensilis instantanis creats per esclaus i que es desintegren o exploten al moure’ls.


Ian Svenonius
Te están robando el alma
Contra Ikea, Apple, Wikipedia, el Rock corporativo i la depilación púbica (2017)
(fragments traduïts de l’espanyol) – de l’edició original en anglès del 2015


Diu Svenonius, ‘tot el que aquesta persona necessita està en el Núvol’. Magnífic, distret i divertit llibre sobre les nostres misèries quotidianes. Escrit pel músic i actvista Ian Svenonius (The Nation Of Ulyses, The Make-Up, Chain And The Gang) – Chicago,1968 – ens anima a desobeir.  

ENS VOLEN A TOTES IGUALS



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada