dijous, 29 de juny del 2023

DESENREDANT PER AQUÍ, DESENREDANT PER ALLÀ

A LA VISTA

Com un vent favorable, les composicions de Modern Nature desfan, per molt que ho estigui, tot allò que està enredat.

Jack Cooper anuncia nou àlbum per a finals de setembre, novament de la mà de Bella Union. Es diu No Fixed Point In Space i l’integren 7 cançons amb les que fa un nou pas endavant arrissant la seva traça en les composicions. 

Ha compartit un primer tema, aquest introspectiu Murmuration de gairebé 7 minuts, amb els que podem entrar en un estat descontaminant. A través de diferents components que es dissolen entre ells, dels que es pot destacar la subtil i fràgil permanència d’un dulcimer o la veu de Julie Tippetts que apareix misteriosament per allà el mig, ens podem sentir com si acabéssim de fer-nos una neteja intestinal sense necessitat de magnèsia.


Cooper explica sobre el disc: ‘Volia que la música reflectís la naturalesa. Començaments i finals, arribades i sortides, processos i oportunitats. Volia que la música i les paraules es percebessin com arrels, branques, micelis, les complexitats d’un cor quan el dia clareja, una descàrrega de neurones, el desconegut’. A fe de Déu que amb aquesta primera peça ho ha aconseguit.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada