diumenge, 11 de juny del 2023

ELS PRIMERS DE BUTTHOLE SURFERS

RE-EDICIÓ

On son avui bandes com Butthole Surfers, amb la seva energia desbocada que generava onades de seguidors farts de suportar les habituals casposes eminències? Calen més que mai.

Aquesta és una d’aquelles bandes, que enyorem. Va ser formada el 1981 a la ciutat de San Antonio, TX, més o menys com Barcelona però sense haver-se convertit en un parc d’atraccions. Inicialment eren Gibby Haynes i Paul Leary, que amb el bateria King Coffey son encara els permanents. Ràpida i inevitablement es van convertir en una de les bandes més influents de l’underground de l’àrea, expandint-se a gran velocitat més enllà del territori cowboy.

Matador Records s’ha posat a la feina i ha re-editat la majoria de treballs d’aquella explosiva primera dècada. Els àlbums son: Psychic... Powerless... Another Man’s Sac (1984), Rembrandt Pussyhorse (1986), Locust Abortion Technician (1987), Hairway To Steven (1988) i Piouhgd (1991). Els detalls del llançament físic seran donats en breu i afegir que s’està enllestint un documental per estrenar de cara a l’any que ve. A veure si ens animem.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada