dissabte, 9 d’octubre del 2021

BRYAN’S MAGIC TEARS, BEN AJUSTATS

NOU REGISTRE

Els francesos Bryan’s Magic Tears, banda formada per Benjamin Dupont després d’aparcar Dame Blanche, treuen un nou disc de guitarres sorolloses i ritmes house, digna de colar-se a les llistes de lo milloret del pop de la magnífica i ufanosa dècada dels 90.

Això és perquè ressonen tots els ingredients, tant materials com in-materials en cadascun dels deu temes que componen aquest tercer disc de la formació parisenca i que es diu Vaacum Sealed. El nom de l’àlbum fa referència a un suposat i famós distribuïdor d’àcid de París. La cançó Tuesdays, ‘descriu els primers minuts d’un dimarts qualsevol i estàs a cero de serotonina a la sang per l’efecte de totes les píndoles de colorets que han caigut al llarg del cap de setmana’ expliquen. Masses pistes no donen.

No ha sigut un àlbum fàcil d’elaborar. El treball creatiu acostuma a ser dolorós. Benjamin Dupont i Marc Portheau ho saben i segurament els hi ha proporcionat un contrafort a la seva relació. El disc sortirà un parell de dies després del Glorioso dia de la Hispanidaz dels pebrots, via el segell francés Bad Born Records.

#Bryan’sMagicTears #BadBornRecords #VaacumSealed #NovetatDiscogràfica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada