dijous, 14 d’octubre del 2021

SUBSONIC EYE, SENTEN PAPALLONES A L’ESTÒMAC

ALTRES EDICIONS

La ciutat de Singapur és una ciutat amb una vegetació espectacular i ben endreçada. És per això que és coneguda com la Ciutat Jardí. Pot ser per això, Subsonic Eye treuen aquest romàntic single groc en 7”.

Per Dijangka / Matahari es van inspirar, segons comunicat de premsa, en la relació que tenen la vocalista Nur Wahidah i Daniel Castro que es cuida de la guitarra. Ambdues cançons, com a novetat respecte la seva obra enregistrada, estan interpretades en malai. També les dues tenen aquesta cosa romàntica, sobre amor etern, lleialtat i tot això, ‘sí, molt carrinclones’ segons les seves pròpies paraules. ‘Volíem que aquestes cançons les posessin a Suria’ va fer broma la parella, fent referència al canal de televisió en malai de Singapur. Com en una telenovel·la asiàtica. 

Wahidah, posant-se seria, va voler afegir que també li han donat l’oportunitat per ‘gravitar cap a les meves experiències i emocions personals, al cantar-les en el meu idioma matern’. A principis d’any, el quintet va editar Nature Of Things, un tercer treball en format vinil que va tenir molt bona acollida. Dijangka, és un tema inèdit, encara que l’han tocat en algun concert i Matahari apareixia només com a bonus track. 

(fot. Christopher Sim)




#SubsonicEye #Dijangka #Matahari #Single #7”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada