dilluns, 25 d’octubre del 2021

GRAM PARSONS, EL GENI DE LA “COSMIC AMERICAN MUSIC”

ANIVERSARI

A més de John Lennon, aquest any hi ha molts músics nascuts el mateix 1946 i que de seguir vius, haurien fet els 75 anys. Keith Moon, Mick Ronson, Al Green, Syd Barrett... i Gram Parsons.

Parsons va tenir una relativament curta però intensa vida, fins que el 19 de setembre de 1973, amb 26 anys, en una habitació del Joshua Tree Inn, un aleshores petit motel al famós desert situat a dues hores de Los Angeles, va traspassar. La causa, una mala combinació de substàncies addictives. 

En el seu cas, descobreixo desenes de petits homenatges que se li retran. Tots sense coaccions cap a ninguna persona. Per entrar pots proporcionar un test negatiu (de 72 hores) o un certificat de vacunació, i els que no proporcionin cap dels dos documents, se’ls demana que a l’interior del local, per favor es posin el morrió. Així de fàcil. 

En tots ells hi haurà diferents activitats, entre elles, evidentment actuacions musicals, com aquestes a Yucca Valley amb les de Sin City All Stars (amb Louisse Goffin filla de Carole King i Jerry Goffin) o Carla Olson i Todd Sharp. El record serà aquest 5 de novembre. Per aquí no hi haurà més homenatge que el teu. O sigui que ha posar-se el barret i a fer girar al plat qualsevol d’aquestes tres alternatives: Safe At Home de 1968 amb The International Submarine Band, The Gilded Palace Of Sin de 1969 amb The Flying Burrito Bros o l’increiblement meravellós GP de 1973. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada