dimecres, 27 d’octubre del 2021

KEN STRINGFELLOW, AL BANC DELS ACUSATS

DINÀMIQUES DE MASSES

Dilluns, l’emissora pública de Seattle KUOW, va informar que tres dones van tirar endavant una denuncia contra Ken Stringfellow dels Posies, acusant-lo de conducta sexual inapropiada.

Segons s’informa, aquestes tres dones es van conèixer aquest estiu i van decidir explicar els seus casos per animar a d’altres a que també ho facin públic i així fer que la balança s’inclini una mica més cap a la justícia. KUOW va fer una recerca i va entrevistar-se amb més de 20 persones, de les que quatre el van acusar de relacions no desitjades i de sentir-se controlades. Una d’elles era la seva ex, Kim Warnick, qui va dir que encara que mai va abusar d’ella, la relació, tot i que oberta, també era horrorosa i que estava al corrent de les infidelitats del seu marit. Les altres tres, una al·lega que la va forçar en el bany d’una habitació d’hotel de San Francisco, una segona també al·lega haver tingut una relació forçada i la tercera assegura que un matí es va despertar i se’l va trobar a sobre amb l’artilleria a punt.

Per la seva banda Stringfellow ja ho ha negat tot categòricament i ha declarat: ‘Mai he volgut fer mal a ningú amb qui tingui una relació, sexual o d’un altre tipus. El consentiment ha estat la base de totes les relacions sexuals que he tingut, i la violència mai n’ha format part’.

A partir d’aquí, els rumors de tot tipus, de separació de la banda i de retirada de l’amistat per part dels seus companys Jon Auer i Frankie Siragura, estan a l’ordre del dia. Millor no anar per aquí i enredar-ho encara més. Això sí, mencionar però, que Stringfellow, suposadament va tocar el passat 25 de setembre a La Muriel de Barcelona, encara que no he trobat a cap persona ni informació alguna, escrita o gràfica, que m’ho pugui corroborar. Si entre el públic hi ha algú que ens ho pugui confirmar, li agrairíem eternament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada