divendres, 29 d’octubre del 2021

MIDLAKE, RECUPEREN EL FIL

AVANÇAMENT

Hi ha amics i companys amb els que deixes de tenir-hi contacte fins que, per circunstàncies que ens pensem que controlem, els recuperem.

Midlake, com a formació, van estar en actiu algo més de 10 anys. Des de principis de la primera dècada fins ben començada la segona. D’això fa gairebé uns altres 10 anys. Ara les circunstàncies els han tornat a juntar per editar l’àlbum que farà cinc.

Es diu For The Sake Of Bethel Woods, amb producció de John Congleton, i al continent arribarà el març via Bella Union. Per anar fent boca, deixeran anar alguns singles. El primer, aquest Meanwhile..., ‘una cançó que fa referència al temps transcorregut entre quan vam posar-nos en pausa el 2014 i el que va tornar a inspirar-nos a tornar a reunir-nos el 2020‘, explica el guitarrista de la banda Eric Pulido, que afegeix ‘la primera etapa era un lloc difícil d’estar, el segon, una visita ‘fortuita’ del difunt pare de Jesse en un somni on l’animava a fer la reunió. Tothom va viure les seves experiències que han culminat en aquest afortunat i alegre retorn’. En el comunicat oficial, el disc el presenten com una ‘càlida expressió de renovació’.

La curiositat del nou treball, fora del concepte musical, figura en la portada. Jesse Chandler en dona els detalls: ‘El 1969, quan el meu pare tenia 16 anys, amb un amic, van fer auto-stop des de Ridgewood, a New Jersey, per anar al festival de Woodstock. La imatge de la coberta, està extreta d’un fotograma del documental de Michael Wadleigh, on hi surt ell amb la ma a la cara mentre la càmara feia el recorregut per sobre la multitud, durant el set de John Sebastian’. Es veu que era molt bon tio. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada