dissabte, 16 d’octubre del 2021

FREAKSCENE: THE STORY OF DINOSAUR JR.

DOCUMENTAL

Hi ha poques bandes que et quedis amb elles només escoltant una cançó. L’estil personalíssim de Dinosaur Jr. traduït en la veu arrossegada de J Mascis per sobre, o per sota, de la contundència del soroll produït, en plena dècada dels vuitanta es pot dir que encara van crear escola. Potser de les darreres.

Per això és per alegrar-nos, que s’hagi construït un documental per explicar-ho, tot i que segueixin en actiu. Per allà el 1984, Mascis i Lou Barlow van crear el monstre. De seguida va entrar Murph i es va tancar la mítica formació. Van passar per diferents alts i baixos. Ruptures – amb la sortida de dos dels tres membres originals, no cal dir quins –, reunions, amors i des-amors entremig de canvis més o menys encertats i produccions apoteòsiques. Amb tot però, els primers 10 anys son per sucar-hi pa amb àlbums clàssics com You’re Living All Over Me, Bug o Where You Been.

L’ha dirigit Philipp Virus o Philipp Reichenheim, que és cunyat de J Macis. Coses més rares s’han vist. Hi ha entrevistes a personal com Kim Gordon, Thurston Moore, Bob Mould o Henry Rollins, amb nombrós material poc o mai vist. Inclòs en la programació de l’In-Èdit d’aquesta tardor. Continuem amb les coses rares.

#FreaksceneTheStoryOfDinosaurJr #PhilippVirus #Documental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada