dimarts, 19 d’octubre del 2021

"BOWIE 75"

DINÀMIQUES DE MASSES

En menys de tres mesos (el proper 8 de gener) David Bowie hauria fet 75 anys. I fent veure que continua viu –a part dels familiars – s’han preparat pel llarg de l’any, tot un seguit d’activitats, actes i negocis de diferents menes.

El primer, una mica abans i tot. A partir de dilluns que ve, 75 dies justos abans del dia del seu naixement, i fins a finals de gener, s’obren dues pop-up en dos llocs emblemàtics. Un, al 14 de Heddon Street a Londres, escenari de la portada The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars del 1972. L’altre, al 150 de Wooster Street de Nova York, a poca distància d’on va viure els darrers anys i on va preparar Blackstar, el darrer àlbum.

En elles hi haurà unes sales de projecció HD, amb so immersiu amb 360 Reality Audio i Sony, especial per els mes durs d’orella, algunes imatges inèdites dels milers que encara els hi queden per anar tirant, roba per emprovar-te, comprar i deixar-hi la pasta dels papas, a part evidentment, de noves edicions per les noves generacions acabades d’aterrar i no amb la nau del Major Tom, precisament.

Heddon Street a Londres

representació de la pop-up a NY (David Bowie State)

Tot això entre mig de l’anunci del llançament de Brilliant Adventure el 26 de novembre, el box-set que cobreix l’etapa 1992-2001 de cara a les compres de Nadal i de l’anècdota, per dir-ho d’alguna manera, que Susan Sarandon ha explicat de quan estava a l’illa de Lesbos, per ajudar a l’acollida de refugiats. Diu que com que dormia malament, es va prendre una pastilla per dormir i que va somniar que la trucava Bowie, amics des que van rodar The Hunger. L’endemà es va donar compte de que la trucada havia sigut real, perquè la tenia registrada al mòbil. Però que no recorda res de res. Segurament no deu passar de ...zzzzzz.  Més info aquí


#DavidBowie #Pop-Up #Bowie75 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada