dilluns, 11 d’octubre del 2021

RN WHITE, MATANT EL TEMPS

NOU REGISTRE

Afortunadament sempre hi ha qui va un pas més enllà. L’experimentació en la recerca d’altres contexts, aporten el nutrient. Com ella mateixa diu, ‘harsh noise i industrial heads, per aquelles que gaudeixen de la música portada a l’extrem’.

Cerebral Split és el debut de RN White, un treball sorgit de la creativitat elevada al quadrat de Rachel N LeBlanc. El seu CV li proporciona un valor afegit. Treballava d’agent de reserves i promos de l’escena experimental i noise de Seattle, on viu. Ara es guanya la vida com a directora d’una funerària. També manté obert el projecte hymnal-drone Blessed Blood i forma part de WaMu, un duo torturador de guitarres. Per soroll no serà.


Tornant al seu debut com a RN White, aquí s’aboca tota sola als seus propis paradigmes que transforma en un infinit bucle de distorsió. El va enregistrar entre finals de l’any passat i principis d’aquest, amb producció de Paurl Walsh a ExEx Audio. Ha sortit editat en format cassette per el segell Obscure & Terrible de la mateixa ciutat. L’artwork i el disseny son d’ella i Sean Waple. Emoció i reacció, per matar el temps.



#RNWhite #RachelNLeBlanc #Obscure&Terrible #NouRegistre #Noise #Experimental 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada