dijous, 14 de juliol del 2022

BONNY LIGHT HORSEMAN, AQUELLES CANÇONS AGREDOLCES

A LA VISTA

Son un terceto de country alternatiu. Tenen molt de folk i dels clàssics. I molta,... molta inspiració. Amb el debut de títol homònim de 2020 van fer un salt de longitud, amb el que van trencar totes les marques.

Ara, Bonny Light Horseman tenen enllestit el segon, Rolling Golden Holy, que sortirà a principis d’octubre via 37d03d Records. La primavera de 2021 van venir les primeres sessions del nou àlbum i les posteriors de gravació, les van fer a l’estudi/oasi d’Aaron Dessner, Long Pon, per passar després cap al que ells anomenen la seva “llar espiritual”, Dreamland, una antiga església on anaven aterrant i posant a sobre la taula idees i ànims. La química estava intacta.


Han compartit un parell de temes. California és el single principal. Una cançó agredolça, incorruptible, sobre continuar endavant a la recerca d’una altra cosa millor. ‘Va començar com una petita melodia en ‘clau menor’. Vam seure en una habitació en els boscos de Nova York i la vam anar curtint. Després, ho vam provar els tres junts i es va convertir en el que estàs escoltant’ explica Eric D.Johnson, que amb Anaïs Mitchell i Josh Kaufman (Muzz) fan aquestes meravelles de cançons tristes, de comiats i camins d’esperança.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada