dimarts, 12 de juliol del 2022

MALFLORA, AFORTUNADAMENT

NOU REGISTRE

Afortunadament, no totes les dones son com la Vila Tobella de pijolandia del Vallès. Sortosament per a totes nosaltres, de tant en quant sorgeix un grup que enllaça amb el que feien des de l’atalaia riot grrrl o antecessores seves.

Des dels llocs combatius de sempre, no cal que els hi dictin cap nova consigna per fer una mica de soroll. Es fan dir Malflora i tenen circulant via Thrilling Living, un cassette amb el nom de Mama I’m Bad, que inclou vuit cançons de les que només una, sobrepassa els 3 minuts. En menys, en tenen més que suficient per posar les coses a lloc, amb un punk de primera fornada i lletres carregades de mala llet.

El van enregistrar en el local de l’Alphabet Sound Observatory, un espai que ofereix un bon equipament per a dones negres i indígenes - especialment identificades amb el moviment LGBTQIA - de Nova Orleans. Malflora son Ruth Mascelli, que també va fer la mescla, Shaggy y María Elena. Afortunadament, elles també es fan amb un lloc entremig d’aquestes qüestions de gènere que ara ens tenen tan entretingudes des dels mitjans oficials. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada