dissabte, 2 de juliol del 2022

THE STEEN, ENGEGUEN PITJANT A FONS

AVANÇAMENT

Una flor no fa estiu (o potser sí). Producte sense garantia de continuïtat? Bonic per fora, buit per dins? That is the question.

És el que et preguntes després de flipar en colors quan escoltes aquest recent tema que han compartit The Steen, What A Way To Die i has revisat una mica de la seva història. Però si el que escoltem no és només façana, estem davant d’alguna cosa que pot fer més soroll del bo encara. 

Com deia algú per aquí, la primera impressió que et produeix, és grandiosa. So garatge amb una potent percussió, guitarres fuzz i una veu atractivament sexual és el que han posat sobre la taula aquests dos germans d’Orange, CA, Elijah i Isaiah “Zay” Steen. La cançó forma part d’un EP que pensen llançar aquest estiu.

Des de l'any passat que van de la mà del productor de Los Angeles Justin Raisen (Lizzo, Kim Gordon, Yves Tumor). Sobre el tema expliquen que va sobre el que significa tenir ‘un dia perfecte’: ‘Diuen que no pots viure un dia perfecte sense fer alguna cosa per algú que mai podrà pagar-te’.

Algú els hi va suggerir que eren com els Black Strokes o alguna cosa així. No es van sentir ofesos, però van especificar: ‘Els Strokes son genials, però massa educats, no? Si hem de ser alguna cosa negra, i no precisament els Black Beatles, no podem al menys ser els Black Iggy Pop?’. Declaracions mesurades? Massa bonic per ser veritat? El temps ho posarà a lloc.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada