dimarts, 5 de juliol del 2022

STRANGE LOT, FRANCS i ESPONTÀNIS

NOU REGISTRE

Una vegada saps d’ells, ja costa deixar de seguir-los. Recullen diferents estils, i es col·loquen entre mig de la neo-psicodelia de bandes com els Dandy Warhols, i el rock-alternatiu de gent com els Blood Red Shoes.

Strange Lot porten ja lo seu caminant per entre els vius. Van irrompre des de Phoenix el 2014 amb l’EP Walk Of The Sun. Amb Gods & Clods el 2017 i MindStatE el 2020, es van fer un lloc en les boques de tot ésser assedegat de notes que excitin i lubriquin una mica les vàlvules cerebrals. Dominic Mena i Tim Lormor ho saben, per això no han badat en aquests temps convulsos, per dir-ho suaument, i tenen enllestides unes quantes noves dosis de vibracions produïdes per guitarres furioses. 

Es diu Funny Sounds i el van enregistrar en una tape-recorder Otari de 8 pistes i masteritzat per Joe Lambert (Deerhunter, Animal Collective). Presenten aquest single, que porta el títol de l’àlbum, i ho fan amb un vídeo on es pot detectar l’actitud dels membres de la banda. Tot molt d’estar per casa i sense més pretensions que passar-s’ho be. És el mateix Mena que explica sobre el tema: ‘Vaig filmar-lo en una vella gravadora VHS de Panasonic, ja que aquest format representa la vibra de somni i una certa nostàlgia per part de la melodia. Les vam enregistrar al llarg d’un mes i es veu a la banda treballant en el disc a l’estudi de casa meva. La idea era donar una imatge de qui som i ensenyar la realitat del nostre entorn habitual’. 

(la imatge escollida pel single)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada