dimecres, 6 de juliol del 2022

EMILIE LEVIENAISE – FARROUCH, ELEGÀNCIA SONORA

ALTRES REGISTRES

De ben jove, va descobrir que l’apassionava complementar la vida, amb música. Però no volia fer-ho a través de la que feien els altres, sinó amb la seva pròpia.

La compositora francesa nascuda a París i criada a Bordeus, Emilie Levienaise–Farrouch, a banda de les seves obres personals, ha destacat per la creació d’algunes bandes sonores per pel·lícules i documentals, premiades en diferents festivals, així com per encàrrecs del Victoria & Albert Museum de Londres, o peticions curioses, com per una caminada pel Queen Elizabeth Olympic Park.

Ara acaba de llançar el seu tercer àlbum en solitari, Ravage, via la branca del segell amb seu a Brighton FatCat Records, 130701, dedicada a edicions instrumentals. Les 50 primeres còpies del vinil, comprat a la bandcamp o a FatCat, inclou un llibre de 28 pàgines amb les partitures de 5 de les 12 cançons incloses en l’àlbum (Ravage / An Easy Passage / Katabasis / Tendrils / Ephemeris).

El tall Katabasis, l’ha presentat amb un vídeo creat per Alice May Williams, a partir de imatges trobades de les tomes que feia el seu avi en 16mm. Levienaise-Farrouch diu que aquest nou àlbum, ‘és el projecte més íntim i personal que he creat’. Elegant i decidida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada