dilluns, 4 de juliol del 2022

MILLY, AMB ESPERIT DE SUBSISTÈNCIA

NOU REGISTRE

La dècada dels 90 va donar molt de sí. Nombroses bandes actuals, s’emmirallen en totes aquelles que van destrossar molts dels timpans que van sobreviure a elles.

Milly és una d’aquestes. El duo de Los Angeles, han estat alguns anys endrapant d’aquell so, per derivar-lo cap a un de propi. Així, després d’alguns singles i l’EP Wish Goes On de primers d’any, arriba finalment el debut en llarga durada. Es diu Eternal Ring, la producció ha anat a càrrec de Corey Coffman dels Gleemer i sortirà via el prestigiós segell indie Dangerbird Records a finals de setembre.

Amb Brendan Dyer com a cap visible i Yarden Erez, han configurat un àlbum que a partir de l’ansietat regnant, intenten estimular-nos. Han compartit un segon single, aquest Nullify, del que Dyer explica: ‘Va de persones que creuen que poden resoldre els problemes d’altres persones, quan ni tan sols poden amb la seva pròpia merda. Volem ajudar als demés, cosa que és admirable, però primer hem de comprovar com estem nosaltres mateixos per poder veure si això és realment possible o no. Qualsevol pot ser un heroi...’. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada