diumenge, 10 de juliol del 2022

PALE BLUE EYES, AMUNT AQUESTS ÀNIMS!

NOU REGISTRE

L’àlbum de debut de Pale Blue Eyes, emana la vitalitat del millor synth-pop dels vuitanta. Influències de les tempestes elèctriques via Sheffield, se’ls ha apoderat, malgrat ser de South Devons, al sud-oest de l’illa.

Es diu Souvenirs i sortirà a primers de setembre via Full Time Hobby. Pale Blue Eyes son Lucy (bateria) i Matt Board (veu, guitarra), amb el suport d’Aubrey Simpson (baix). Es van conèixer al Dartington Art College i com tantes vegades, la música els va unir de diferents i variades maneres. Es van embrancar econòmicament per finançar el seu propi estudi de gravació. La mescla i la masterització va anar a càrrec de Dean Honer (Eccentronic Research Council, Moonlandingz), molt involucrat en l’escena Sheffield.

Han editat un vídeo per aquest Globe, el tema que obre l’àlbum, que pren el nom de la casa que compartien Lucy i Matt. ‘Tracta sobre els moments de felicitat, de les festes, de no tenir preocupacions, de la gent que anava i venia. El lloguer era barato, tot semblava fàcil. Mentre tant, el mon ha canviat...els lloguers s’han disparat i la vida, per a moltes persones, ara és molt difícil’ i afegeixen que ‘tot i això, el missatge de l’àlbum és que visquem amb intensitat els bons moments, no renunciar als somnis, encara que el mon se n’estigui anant a la merda’. Afortunadament, aporten la seva música, perfecte per ballar, prendre copes...i intentar no deprimir-se.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada