dijous, 7 de juliol del 2022

FREE LUNCH, HISTÒRIES PROPERES i CÀLIDES

ALTRES REGISTRES

Melodies polides, sense carregaments innecessaris, converteixen les cançons de Free Lunch en l’exemple del que hem deixat enrere. El gust per les coses ben fetes, des de tot allò que ens és pròxim i familiar.

Son dos germans que, acompanyats d’uns quants amics i amb la discreció que demana un bon gènere per aquelles que saben apreciar-lo, llancen un més que interessant debut, entremig de tanta parafernàlia tecnològica de dubtosa necessitat. Es diuen Henry i Ted Scanlan, son de Bournemouth, a tocar de l’illa de Wight i ahir van editar aquest Dumbwaiter, un mini-àlbum a través de l’elogiable segell  de Leeds, Devil Town Tapes, que han enregistrat i mesclat als estudis The Attic Sounds del music Dave Mountain.



Han compartit aquest Burnt O, on es veu les influències que diuen tenir a flor de pell. Unes riques instrumentacions preses de la música country i el folk. Bé, i també dels discos de la col·lecció del seu pare. Descriuen el  llançament ‘com un àlbum de retalls, però d’àudio, de personatges en la seva majoria solitaris i bitxos raros, però tots amb un gran cor’. Que agradable és tornar a casa.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada