dimecres, 9 d’octubre del 2024

A L’EXPECTATIVA

TALKING FLOWERS – “FABRICATIONS”

A LA VISTA

Escoltant el debut de Talking Flowers, m’imagino dins d’un calidoscopi, donant voltes, com en aquells cilindres gegants dels parc d’atraccions.

I allà, rodant sobre mi mateix com una croqueta, em quedo enlluernat per dos efectes: el dels vidres de colors sobre els miralls i el que em produeix l’agosarat intent que Astrid Brandin fa per apropar-se a coetànies seves.

S’ha de dir que la músic de Malmö, a la part de baix de Suècia, no s’ha prodigat gaire. Des de 2021 que a tret un parell de singles, tots dos molt inspirats en atmosferes misterioses i seductores que la fan ferma candidata per a fer les bandes sonores de futures series televisives de les que emeten en els implantats canals de pagament.


Ara te preparat per a la primera setmana de novembre el seu sorprenent debut amb deu noves cançons que li llança Rama Lama Records. L’ha enregistrat als Tambourine Studios (The Cardigans, Bob Hund) de la mateixa ciutat de Malmö, amb producció de Joar Sylvan i d’ella mateixa. Ha compartit No Big Deal i aquest Nothing To Say, dues cançons amb melodies semi-nostàlgiques de molt baixa fidelitat, amb algo més d’interès del que ens ha mostrat fins ara.

Nothing To Say tracta d’aquells moments en els que les persones no tenen res a dir perquè les coses nos surten com s’esperava i tot és avorrit, gris i plujós. Veurem si al final surt el sol. 





         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada