divendres, 4 d’octubre del 2024

FORA LIMITACIONS

JOHN DAVIS – “JINX”

NOU REGISTRE

Quan poses l’agulla sobre el disc, de seguida transmet aquell so còmode, de sempre.

Sense cap mena d’argúcia estranya, el cap se’t comença a moure amunt i avall, com quan això passava al posar les bandes grenyudes dels 90 de fulminants acords de guitarra. És el quart àlbum de John Davis en solitari. Es diu Jinx i va sortir fa una setmana via Lost In Ohio Records.

Davis és la veu i guitarra de la mítica Superdrag i The Leeds Of Memory. Aquest disc havia de ser el nou treball del cuarteto de Knoxville, que des d’Industry Giants de 2009 no treien res de res. Però unes llargues sessions de gravació, que va fer que la resta de membres acabessin perdent la paciència, van portar la idea al calaix del ja veuremDavies no es resignava a que aquelles cançons es quedessin per vestir sants. 

Deu cançons de pop-rock carregades de sinceritat amistosa que t’enganxen des del primer moment, de guitarres saturades i una forta base rítmica, tallades pel mateix patró de quan s’hi va posar aquella darrera dècada gloriosa. Ha comptat amb Stewart Pack, a qui coneix de fa temps, al baix – era el guitarra i la veu de Pegclimber, la seva banda favorita de Knoxville –  i la producció, més el seu fill Henry  a la bateria i mescla.


Parlant amb franquesa, Davis ha explicat: ‘El meu procés de treball no ha canviat. Només tracto d’obrir el meu cor i el que sigui que hi ha allà... No anàvem a estar lligats a cap de les decisions anteriors sobre les cançons i el que havíem de fer era eliminar tot allò superflu’. Augurem que no hi haurà més discos de Superdrag.

D’aquest Take My Brains Out diu: ‘La nostra ment a vegades pot ser el pitjor enemic, fins el punt de sentir que està disposada a destruir-nos. Suposo que estava imaginant com seria si poguéssim eliminar-la quan es posa pesada’. Comprendre-la seria la clau.







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada