diumenge, 20 d’octubre del 2024

FE DE VIDA

HUNGER ANTHEM – “LIFT”

A LA VISTA

No totes les prioritats de les bandes son les mateixes. Tenir material editat, és important, com també ho és moure aquest material dalt d’un escenari.

Hunger Anthem – qui diu Hunger Anthem, diu Brendan Vaganek – equipats amb un Tascam 424 de 4 pistes el 2011 van generar un primer paquet de cançons de format ultra-DIY. No va ser fins el 2015 que van tornar a llançar material físic. I ara, després d’aquests 8 anys ocupats en gires permanents, especialment en escenaris locals, arriba un nou àlbum, ara sí en preciós vinil de 12” amb el nom de Lift. Sortirà a primers de desembre via Cornelius Chapel Records.

Son un trio d’Athens que fusionen un power-pop d’alt voltatge amb tonades indie-rock en un embat banyat d’aire net. El disc l’han enregistrat als Espresso Machine amb Mike Albanese (Maserati, Bit Brigade) i masteritzat per Joel Hatstat (Archers Of Loaf). 


De moment han compartit Patron una cançó de la que Vaganek diu: ‘Va sorgir d’uns temps de transicions de vides més complexes. Va començar d’una manera bastant simple, amb una acústica, després amb la banda es va completar. Les lletres, més personals s’inclinen cap a un aspecte més fosc de la vida. Però a vegades, posar un ritme alegre de sensibilitat pop, pot canviar una mica les coses i amb sort fer que allò que va ser un problema sigui més lleuger de portar’. Afirmen beure del treball constant, però també de l’observació i l’acceptació de que les coses son com son. 





          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada