dimecres, 2 d’octubre del 2024

EL MAR, LA LLUNA i LES ESTRELLES PER DECORAT

SANSYOU – “SPACES IN BETWEEN”

NOU REGISTRE

Queden pocs dies per gaudir d’agafar el descapotable i deixar que l’aire t’enredi els cabells. Això qui en tingui de descapotable i de cabells.

La melangia per temps passats, sempre millors – diguem-ho sense manies – els hagis viscut o no, flota en cada un dels sis temes que componen el nou EP de Sansyou, llançat fa quinze dies. És perfecte per tancar els ulls i deixar volar i estovar la imaginació. Els artífexs: l’impulsor de l’assumpte David Nicholas (guitarres), Kellii Scott de Failure (bateria) i per primera vegada la veu en tres dels sis temes de Kelli Miyahira de Natto Princess.

David Nicholas

Encara que la base de la proposta és a Washington DC, el disc es va enregistrar entre Honolulu, Los Angeles i la mateixa ciutat de Washington. Es va enllestir als Mixtape Studios, a Virginia amb la producció del mateix David Nicholas amb Jarret Nicolay, que també es va cuidar de la mescla i va contribuir amb el baix i teclats.



S’obre amb la cançó que dona títol a l’àlbum, molt a la manera Saint Etienne. Absolutament evocadora amb un video que podria ser la caràtula de la propera pel·lícula del 007. Dir que el responsable és Michael Blank que amb Miki Hamano conformen l’impressionat art que acompanya el disc. 


Els castells en el cel, son el lloc on em trobaràs’ #Castles in the sky are / Where you’ll find me# xiuxiueja Miyahira a Due South Pacific. La sintonia encadenada de cançons ens porta cap a referents de la prosa musical més relaxada, Durutti Column, Cranes, amb el que quan deixis el descapotable al garatge, podràs preparar-te un combinat amb cirereta inclosa. Au! ...a estovar-se.







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada